دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی ـ واحد مشهد
چکیده
پویایی اندیشه و تخیل آدمی را حدّ و مرزی نیست، و مروارید اندیشه وقتی ستوده و زیبنده مینماید که از تنگنای صدف زمان و مکان بیرون خزد و گرد و غبار تیرة روزگار دامنش را نیالاید. راز موفقیت و کامیابی آ ثار ادبی جهانی را نیز در همین خصوصیت باید جستجو کرد. نقد و مقایسة آثار ادبی با توجه به معیارهای منطقی و علمی ارزیابی آنها بهدور از غرضورزی و رسیدن به نتیجهای مفید و قابل پذیرش، کاری است ارزشمند. در این جایگاه نگارنده بر آن است در حدوسع و مجال، دیدگاه متنبی و فرخی سیستانی را ـ البته با توجه به دو قصیده ـ که هر کدام در تاریخ ابیات دو زبان جایگاه والایی دارند و اشتراکات و اختلافاتی در زمینههای مختلف در آنها هست، مقایسه کند و به جلوههای ذوقی، هنری، موضوعی و محتوایی آنها اشاراتی داشته باشد.
صادقی, غلامعلی. (1389). نقد دو قصیده از شاعران پارسی زبان وتازی ـ فرّخی سیستانی و متنبّی در حوزة ادبیات تطبیقی. فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 4(14), 65-82.
MLA
غلامعلی صادقی. "نقد دو قصیده از شاعران پارسی زبان وتازی ـ فرّخی سیستانی و متنبّی در حوزة ادبیات تطبیقی". فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 4, 14, 1389, 65-82.
HARVARD
صادقی, غلامعلی. (1389). 'نقد دو قصیده از شاعران پارسی زبان وتازی ـ فرّخی سیستانی و متنبّی در حوزة ادبیات تطبیقی', فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 4(14), pp. 65-82.
VANCOUVER
صادقی, غلامعلی. نقد دو قصیده از شاعران پارسی زبان وتازی ـ فرّخی سیستانی و متنبّی در حوزة ادبیات تطبیقی. فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 1389; 4(14): 65-82.