عضو هیئت علمى دانشگاه آزاد اسلامى واحد زاهدان. ایران زاهدان.
چکیده
بیتردید جهان و آنچه در آن است برای وصول به کمال بنا شده است؛ بنابراین، بهرهبرداری از دنیا اگر در مسیر کمال باشد، مقدمة کمال نیز محسوب میشود. در نظرگاه حضرت علی، علیهالسّلام، دنیا، آن زمان مذموم است که به هوسهای زودگذر آن دل بسته شود و متعلّقات آن در راه رضای حق تعالی مورد استفاده قرار نگیرد.
از نظر مولوی دنیا همچون زن جادوگری است که سحر و جادویش باعث فریب آدمیان میشود. زندان است و انسانها زندانیان گرفتار در این زندان؛ صحرای خشک و لم یزرعی است و انسانها همچون قوم بنیاسرائیل گرفتار در این صحرا. جویندۀ دنیا دچار شقاوت است و جویندۀ آخرت دارندۀ سعادت.
جدید الاسلامی, حبیب. (1390). مقایسۀ دنیا از منظر حضرت علی (علیه¬السّلام) در نهج¬البلاغه و دیدگاه مولانا در مثنوی. فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 5(18), 51-67.
MLA
حبیب جدید الاسلامی. "مقایسۀ دنیا از منظر حضرت علی (علیه¬السّلام) در نهج¬البلاغه و دیدگاه مولانا در مثنوی". فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 5, 18, 1390, 51-67.
HARVARD
جدید الاسلامی, حبیب. (1390). 'مقایسۀ دنیا از منظر حضرت علی (علیه¬السّلام) در نهج¬البلاغه و دیدگاه مولانا در مثنوی', فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 5(18), pp. 51-67.
VANCOUVER
جدید الاسلامی, حبیب. مقایسۀ دنیا از منظر حضرت علی (علیه¬السّلام) در نهج¬البلاغه و دیدگاه مولانا در مثنوی. فصلنامه مطالعات ادبیات تطبیقی, 1390; 5(18): 51-67.